facebook_pixel

Ur update på Nordic Times

Ur update

Jo, lige for tiden er der meget fokus med at få urene markedsført rigtigt. Dette forsøger vi at gøre ved hele tiden at opdatere billeder og lege med layoutet på vores shoppen.

Vi stræber meget efter at det skal være så enkelt som muligt at købe dit nye herreur, eller dameur, hos os. Derfor prøver vi at optimere oplevelsen så meget som muligt, og fortælle hvad uret kan, og hvilken fantastisk kvalitet det er. Derfor er der også blivet lagt nye billeder ind i urenes produkt gallerier. Vi forsøger hele tiden at gøre udvælgelsen så nem som mulig, og købsbeslutningen så risikofrit som muligt. Lige præcis derfor gør vi alt hvad vi kan for at få stemningsbilleder, og andre visuelle billeder af urene ind på produktsiderne.

Vi har totalt kvittet urenes historien under urene fordi vi synes at det ikke gav mening. Vi har ikke gemt den af vejen, blot flyttet den så den ikke forstyre oplevelsen alt for meget. Vi har i stedet lavet en kort beskrivelse af uret så man hurtigt kan blive introduceret til urmærket og komme videre med at kigge på uret. Hvis man derefter gerne vil have en mere uddybende historie af urmærket, så har vi gjort plads til det under menuen ur brands. Her kan du læse om urenes oprindelse, og hvad der startede urenes filosofi.

Urrems tilpasning

En anden ting som også har været meget positiv, er vores service med gratis urrems tilpasning. Mange har det problem at ur remmen ikke er indstillet korrekt når de for uret, og derfor skal de ned til en ur mager, for at få problemet løst. Det har vi ordnet ved at have en værktøjet hos hos, så vi kan gøre det for dig. Så spare du den lange ventetid, som kan tage helt op til to dage før du får dit ur igen. Måden du gør det på er at notere dit håndleds omkreds i cm. når du laver din ordre og så tager vi os af resten. Du får selvfølgelig de led med som bliver taget af, så du kan få ur remmen gjort større, skulle det være tilfældet i fremtiden.
Du kan læse meget mere om det her: urrems tilpasning.

Ure på facebook og instagram

Til sidst så er der kun at fortælle om vores facebook og instagram. Vi forsøger hele tiden på at gøre købsprocessen fra de sociale medier og over til shoppen så nem og enkelt som muligt. Derfor vil du altid kunne finde en nem løsning fra vores oplag og in til urets side på shoppen. Du kan igennem vores sider altid kontakte os hvis der skulle være et spørgsmål eller lignende. klik her for at komme til vores facebook og her for at komme til vores instagram.

Jeg håber at det kunne svare på nogle af de spørgsmål som nogle af jer har lige for tide. Vi vil selvfølgelig altid opdatere når der sker noget nyt eller når der er brug for en generel update.

Ha´ en god dag! 🙂

Med venlig hilsen,
Kasper Hansen
Chief & founder
//Nordic Times

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5% Discount
10% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
5% Rabat
Gratis Ur
5% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
Drej hjulet og vind et ur!
Indtast dine oplysninger og drej hjulet!
Regler:
  • Et spin per person
  • Snydere bliver diskvalificeret
Præmier:
  • 2 ure fra Chris Copenhagen
  • 10 rabatkoder på 20%
  • 25 rabatkoder på 15%
  • 50 rabatkoder på 10%
  • Uendeligt antal rabatkoder på 5%
  • Alle rabatkoder kan kun bruges på varer fra Chris Copenhagen
  • Ved tilmelding accepterer man også at blive kontaktet Nordic Times med nyhedsbreve og eksklusive tilbud.