facebook_pixel

Gratis tilpasning af rem – Hvordan fungere det?

Gratis tilpasning af rem – Så nemt kan det gøres!

Ganske kort fortalt, så måler du håndledet hvor dit nye ur skal sidde og notere dette i din ordre under “Tilpasning af rem”. Dette tager vi derefter i betragtning, og sørger for at remmen bliver afkortet så det er klar til brug fra tidspunktet du modtager det. De led fra lænken som bliver taget af, bliver selvfølgelig sendt med så du på et senere tidspunkt kan forlænge remmen.

Nordic Times – Vores filosofi

Nordic Times har altid haft en vision om at være det foretrukne sted for kunder at handle ure. Dette kan kun gøres ved at vise vores urs eksklusivitet, gøre hele købsprocessen hurtig og enkelt på alle enheder, og sidst men ikke mindst give en service som ikke er set andre steder. Vi startede i februar 2017, og udviklede stille og rolig et koncept som på alle måder tilgodeser kunder.

Vi har på nuværende tidspunkt over 150 ure og remme, og vi åbner stadig op for nye produkter. Alle med samme tankegang for at være minimalistiske, brugervenlige og fulde af kvalitet. Ure bliver for det meste brugt som accessories, og ligesom man skifter smykker, sko og slips, så er der mange der bliver lokket at en eller flere ure så de kan tilpasse det til outfit´et. Derfor er vi kommet op med idéen om at tilpasse remmen, så du kan tage det på med det samme hvis du skulle være ude for at skulle bruge det ved levering. Derved slipper du for at skulle bruge dyrebar tid på at køre ind til en guldsmed, vente 1 eller flere dage, for først derefter at kunne bruge det.

Forskellige remme

Når man snakker om ur remme så skal man nogle gange holde tungen lige i munden. Nedenfor har jeg listet nogle af vores ure, som kan være med til at vise forskellen.

NATO-rem

Først og fremmes så er der NATO-remmen. Dette er en flettet rem, som i mange tilfælde er lavet af nylon eller polyester. Det er en yderst holdbar rem og skal ikke have nogen form for vedligeholdelse. Remmen bliver fastholdt med de to “pins” som fastholdes af urets fire arme. Uret fra Faber Times, F101RG, har en sådan rem, og kan samtidig skiftets af en selv hvis det man vil have flere valgmuligheder. Ur remmens størrelse kan reguleres ved hjælp af en lås der minder om et bæltespænde. Se mere om uret Faber Times F101RG.

Mesh rem

Ure som skal have lidt mere letvægts og stilfulde, får typisk en mesh rem. Denne rem er opbygget lidt ligesom en tynd flettet ringbrynje. Dette gør det utrolig slidstærkt og samtidig enormt behagelig at spænde på håndledet. Mesh remme har minimal slid og har en ufattelig lang holdbarhed. Mesh remme fås i forskellige farver, men oftest i guld, sølv, sort, eller rose guld. Låsen har en ud over en låse mekanisme som lukker ur remmen om håndledet, også en lukke mekaniske som kan regulere størrelsen. Et udmærket ur eksempel, kunne være Obaku – V175.

Læder rem

Ure med læder rem har de fleste nok set før. Det er en rem der giver uret stor elegance og kan bruges til både det fine tøj og det der er mere hverdags betonede. Når man snakker om vedligeholdelse af en læder rem, så skal man være lidt påpasselig. ur remmen skal gerne have læderfedt en til to gange hver anden månede. Dette kan dog variere alt efter brug. Normalt ser man at remmen får et hvis “tørt” look, som oftest er på låsen da det er der man hviler håndledet. Ur remmen kan indstilles til forskellige størrelser ved hjælp af en lås som minder om et bæltespænde. Et godt eksempel for et elegant og stilfuld ur med læder rem, ville være uret fra Lars Larsen watches – 143GWBLL.

Lænke

Ure med lænke er remme som typisk er lidt tungere og har et lidt mere robust look. En lænke rem er en af de remme som kan holde sig bedst, men har den ene udfordring at det ikke kan gøres mindre som alle de andre remme. Dette skal normalt gøres af en guldsmed, som på få minutter kan fjerne led fra ur remmen. Dette kan du få lavet ved os, gratis! Du skal bare notere dit håndleds omkreds i cm i din ordre. Så sørger vi for at afkorte remmen og sende det afsted med det samme. De ekstra led som bliver taget af, bliver lagt i ur-æsken og bliver selvfølgelig sendt med. Så kan du få det lavet stører på et senere tidspunkt hvis det skulle være tilfældet. En af vores ure med lænke kunne være Obaku – V183.

 

Nu skulle du forhåbentlig være en smule klogere på remme, og på hvordan de fungere. Hvis der skulle være ekstra spørgsmål, så tag endelig kontakt til os igennem vores kontaktformular.

– Kasper Hansen
(Indehaver af Nordic Times)

En tanke om “Gratis tilpasning af rem – Hvordan fungere det?

  1. Pingback: Nordic Times | Ur update | De bedste danske ure til herre og damer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5% Discount
10% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
5% Rabat
Gratis Ur
5% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
Drej hjulet og vind et ur!
Indtast dine oplysninger og drej hjulet!
Regler:
  • Et spin per person
  • Snydere bliver diskvalificeret
Præmier:
  • 2 ure fra Chris Copenhagen
  • 10 rabatkoder på 20%
  • 25 rabatkoder på 15%
  • 50 rabatkoder på 10%
  • Uendeligt antal rabatkoder på 5%
  • Alle rabatkoder kan kun bruges på varer fra Chris Copenhagen
  • Ved tilmelding accepterer man også at blive kontaktet Nordic Times med nyhedsbreve og eksklusive tilbud.