Ofte stillede sprøgsmål

Hvem leverer ordreren og hvor lang tid tager det?

Alle vores ordre bliver sendt direkte fra producenten, og er selvfølgelig gratis! Derved spare du en masse tid og penge.

Jeg har et produkt, jeg vil reklamere over?

Vi behandler alle vores reklamationer skriftligt, og vi vil derfor bede dig sende din reklamation ind til vores kundeservice.

Du sender en mail til os (klik her) med en kort beskrivelse af fejlen du oplever, hvordan den opstod, samt billeder af produktet.

Det er vigtigt, at billederne viser varen i sin helhed – både fra for- og bagsiden, samt et tydeligt billede af fejlen.

Vi vender tilbage til dig når reklamationen er bahandlet, men bemærk venligst, at behandlingstiden på reklamationer kan vare op til 14 dage.

 

Hvad er min fortrydelsesret?

Du har altid i følge loven 14 dages fortrydelsesret ved onlinekøb. Hvis du er ude for at synes om et andet ur, istedet for det du har fået leveret, skal du blot sende uret tilbage og med det samme skrive til vores indehaver, Kasper Hansen, omkring returneringen. Husk at skrive ordrenummeret ind i e-mailen. Evt. se mere her: www.NordicTimes.dk/vilkaar-og-handelsbetingelser/

Kan jeg ombytte en vare?

Returnér varen til os for at få pengene for varen og fragt tilbagebetalt, og opret derefter en ny separat bestilling på den ønskede størrelse. Faktura for vare og porto skal sendes som billede i en mail til (klik her), samt en beskrivelse af situationen.

Hvis prisen har ændret sig, bedes du bestille den til hjemmesidens aktuelle pris, og efterfølgende kontakte os med dit nye, og dit gamle ordrenummer.

Derefter vil vi sørge for at justere prisen, og dermed tilbagebetale prisdifferencen på den nye ordre, så du får varen til samme pris.

Min rabatkode virker ikke!

Kontakt vores kundeservice, så hjælper de dig med at efterregistrere koden. Rabatkodens værdi, vil blive tilbagebetalt i form af et tilgodebevis 45 dage efter købstilfældet.

Fungerede din rabatkode ikke? Tjek om de varer du har lagt i kurven, lever op til betingelserne for brug af den aktuelle rabatkode. Gør den det, kan vi som sagt efterregistrere koden for dig.

Jeg har returneret en pakke, hvornår får jeg pengene tilbage?

Når din returpakke er pakket ud på lageret, sender vi dig en bekræftelse pr. mail, og samtidigt gennemfører vi en tilbagebetaling til den konto, der blev brugt ved købet.

Herfra kan det tage 2-30 bankdage før pengene er synlige på din konto, normalt tager det 3-5 arbejdsdage.

Ved køb med Mobilepay kan det tage op til 5 uger.

Ved tilbagebetalingen gennemføres via. almindelig bankoverførelse igennem Broager sparekasse. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du venligst tage kontakte Nordic Times indehaver, Kasper Hansen, på (klik her)