Obaku

Obaku skaber tidløse danske ure som er inspireret af minimalisme og enkelthed. To kerneværdier kombineret fra klassisk dansk design og den asiatiske Zen filosofis historie og traditioner. Inspirationen bag ethvert Obaku ur kommer fra den klassiske tradition indenfor dansk design kombineret med den asiatiske Zen filosofi som fokuserer på livets essentielle elementer. Det virker måske umuligt at blande disse to traditioner som har sit ophav flere hundrede kilometer fra hinanden, men takket være deres designere har Obaku formået at skabe et design hvor nordiske og asiatiske idiomer mødes. Det er et koncept som er i kontakt med roden til begge kulturer og traditionernes enkelthed. Hvert Obaku ur er designet til at have et udseende der også vil være moderne og elegant om 10 år fra nu – med ro og fri for overflødige detaljer. Alle Obaku ure er designet med det formål at tilbyde prisvenlig luksus ved at anvende både et unikt design sammensat med en skarp sans for detaljen. Et ur fra Obaku viser ikke blot tiden, det repræsenterer også en følelse og en søgen efter det optimale design. Et simpelt og elegant produkt som repræsenterer den rene skønhed lavet af grundlæggende materialer. Vi har selvfølgelig også livstidsgaranti på alle Obaku ure! Se meget mere her på NordicTimes.dk og køb dit drømme-ur i dag!

Christian Mikkelsen

En af de vigtigste kræfter bag Obakus urkollektion er den danske designer Christian Mikkelsen. Han anses som en af ​​de bedste i branchen, og han er uddannet fra Arkitektskolen i Århus med speciale i industrielt design. Christian har designet ure i over 15 år og er internationalt anerkendt for sine minimalistiske og moderne design

Han voksede op i en familie af dygtige håndværkere og lærte derfor hurtigt at skønheden i et produkt kommer fra det arbejde og de tanker, man har haft i forbindelse med alle led i udviklingen. Det hele ligger i detaljen – og detaljen er produktet.

“Når jeg designer et ur, tænker jeg på det som meget mere end blot noget, der viser tiden. For mig skal et ur være en glæde at se på, røre ved og have på. Det skal give en følelse, der taler til folk og udtrykker deres personlighed,” siger han.

Lau Liengård Ruge

Lau Liengård Ruge har spillet en vigtig rolle i udviklingen af brandet Obaku. Han er uddannet industriel designer fra Arkitektskolen i Aarhus og har interesseret sig for de kreative aspekter af livet lige siden barndommen.

“For mig er det vigtigste at lave et design, der ikke går af mode. Jeg er ikke fan af hurtige, kortvarige løsninger. Jeg ønsker at gå i dybden med et design og bruge min energi på at føre det ud i livet,” siger han, og indrømmer samtidig, at han er uforbederlig perfektionist.

“At være med til at skabe Obakus ure er en proces, der er både spændende og interessant. Som designer har jeg fået frie tøjler til at sætte mit personlige præg på mine design. Jeg er meget opmærksom på de forskellige virkninger det har, når man arbejder med forskellige materialer. Målet med mine design er at skabe produkter, som folk gerne vil beholde,” siger han.