LLarsen Watches

Det hele startede tilbage I 1919, hvor Larsen senior producerede det første LLarsen ur. Passionen for at producere ure forblev, men hans arbejde på havet gjorde det svært at etablere en produktion. Oldebarnet – også kaldet Lars Larsen – har nu indtaget markedet med LLarsen Watches Made in Denmark. Hovedkontor er lokaliseret i Svendborg og for at sikre kvaliteten, så bliver alle ure lavet på selv samme lokation, her i Danmark. LLarsen Watches producerer ure med kærlighed og tilbyder klassiske ure med et moderne twist. Brandet er kendetegnet i et simpelt og minimalistisk dansk design, med klassiske linjer og kvalitets materialer. Passionen er at lave tidløse og elegante designs med en moderne kant af høj kvalitet, til rimelige priser. Hvert år bliver de klassiske modeller nyfortolket, og munder ud i nye designs af nytænkning inden for design, materialer og funktioner. LLarsen Watches ønsker at designe, producere og levere ure til mænd og kvinder som ønsker et ur, der kan matche lige netop den livsstil, den enkelte lever. Vi har selvfølgelig også livstidsgaranti på alle LLarsen ure! Se meget mere her på NordicTimes.dk og køb dit drømme-ur i dag!

MADE IN DENMARK

Danmark er kendt for design, hvor form, kvalitet og brugen af produktet, er designet til at møde de højeste standarder. 
Larsen Watches fejrer de høje standarder ved at tage hele produktionen in house og tilbyde ejerne af et Larsen ur livstidsgaranti.

DANSK DESIGN

Dansk design er kendt i hele Verden, og Danmark har været en førende nation på designområdet i årtier.

Fra danske møbler, smykker og ure til dansk fashion og dansk legetøj, fortsætter Danmark med at producere verdenskendte designklassikere.

Det startede i 1950’erne med design legender som Arne Jacobsen og Hans Wegner. Den danske designtradition har udviklet sig til et stærkt internationalt brand. 
Skandinavisk og især dansk design er blevet synonym med tidløs design. 
Dansk design er også anset for at være enkel og minimalistisk, men alligevel smukt.