Faber Time

Faber Time er en producent af dansk designer ure, med hovedkontor i det sydlige Sønderjylland. Faber Times har valgt at fokusere meget på holdbarhed, og derfor er alle deres ure udstyret med safir glas. Glasset bliver lavet med safirpartikler, som gør at glasset er 7 gange hårdere end stål, og derfor meget modstandsdygtig. Derudover laver Faber Times kun urkasser af kirurisk stål. Selvom alle vores ure er sikker mod allergiske reaktoner, så er dette stadig en sikkerhed får da meget få godt kan være meget overfølsomme overfor stål. Dette sammen med safir glasset giver et utrolig funktions- og modstandsdygtig ur, som holder i lang tid. Urene er skabt i tæt samarbejde med designere og arkitekter for at skabe en unik udstråling i de dansk designede ure. Produktet er funktionelt, lidenskabeligt, og dansk minimalistisk, og ikke minst utrolig rart at have på håndledet. Urene passer ind til enhver begivenhed og alle klædeskabe. Vi har selvfølgelig også livstidsgaranti på alle Faber Time ure! Se meget mere her på NordicTimes.dk og køb dit drømme-ur i dag!

Dansk design

Faber Ure er en producent af dansk designer ure. Igennem et tæt samarbejde med designere og arkitekter er der blevet skabt en unik udstråling i det dansk designet ure. Produktet er funktionelt, lidenskabeligt, og minimalistisk. Ure der passer ind til enhver begivenhed og alle klædeskabe.

Et rigtigt ur skal kunne holde på tiden korrekt og ikke miste tid. Derfor anvender Faber Time udelukkende markedets bedste urværker. 

Faber Time urene

  • Faber ure forhandles hos over 350 forhandler og sælges på tværs af 14 forskellige lande.
  • Et ur er personligt og skal kunne fremvise personlighed. Derfor har du mulighed for selv at kunne udskifte remmene hos  Faber. 
  • Et ur er en investering i dig selv. Faber Time har fokus på levetiden af produkterne, derfor er alle Faber time ure vandtætte med 5 ATM.