Chris Copenhagen

I dag findes der mange forskellige designermærker som designer ure, som samtidig også designer fx tøj, sko. Chris Copenhagen har valgt kun at rette 100% fokus på armbåndsure, i det man derved kan forvente at opnå et bedre resultat i både kvalitet i det design som forbrugeren efterspørger. Det er derfor at Chris Copenhagen kalder sig selv for et ægte urmærke, for du får ikke noget som er mere unikt og originalt end når du køber dit eget Chris Copenhagen ur.

Hos Chris Copenhagen skal du have følelsen af stolthed, når du bærer uret på armen. Og det skal passe til din tøjstilen og humøret den dag. Filosofien hos Chris Copenhagen er at leverer et stykke håndværk, som enhver person vil bære med stolthed og vise frem til sin venner i privaten eller via de sociale medier. Netop derfor har vi forsøgt at gøre oplevelsen til noget særligt så alt fra ur til æske er i den rette standard.

Grundlægger og CEO

Chris Kaiser Sørensen, født 16/10-1980, har i mange år været en succesfuld forretningsmand og været med til at præge forskellige virksomheder med sin erfaring og lyst til at skabe noget ud af ingenting. Den driftige herre blev således selvstændig og medejer af sin første virksomhed, Unisport A/S, i en alder af blot 21år, men allerede som 18-årig havde han så stort et ansvar for Unisport, at det nærmest føltes som et ejerskab. Chris har opholdt det meste af sit liv i København, så derfor var det naturligt at kalde det Chris Copenhagen når kærligheden til Danmarks hovedstad er så stor som tilfældet er.

Idéen bag uret

I de mange Chris Copenhagen ure er fokus ofte rettet mod klokken 10, eller rettere 10´erens  position. Forklaringen udspringer i Chris’ store kærlighed og passion for fodbold, hvor den store fodboldlegende, Diego Armando Maradona, altid spillede med 10-tallet på ryggen. Den argentinske fodboldstjerne havde en enestående evne til at få selv den sværeste form for fodbold til at se legende simpelt og enkelt ud. Derfor er Chris Copenhagen armbåndsure ligeledes inspireret på samme simple og enkle måde, og bevar dermed det minimalistiske i urene. Dertil er alle ure krydret med høj kvalitet og præcision i alt hvad der findes omkring urene, nøjagtig på samme måde som Maradona altid leverede den høje kvalitet og præcision på fodboldbanerne rundt om i verden.

Udover det simple og enkle design, er samtlige ure fra Chris Copenhagen ligeledes designet med hver sin lille historie. Historierne knytter sig til de mange mennesker som Chris har mødt på sin vej igennem livet, og kan læses ved hver produktbeskrivelse. Det er bare én af de mange måder, hvorpå mærket skiller sig ud fra mængden. Dertil er urene ikke produceret i mere end 2016 eksemplarer. Derfor er du altid sikret limited edition ure, når du køber fra Chris Copenhagen ure.